Seksi Transparan Yanları Bağçıklı String 44522

279,99 TL
Kategori
Beden
Renk
Fiyat
254,54 TL + KDV
* 29,50 TL den başlayan taksitlerle!!

Seksi Transparan Yanları Bağçıklı String 44522

Yandan Bağlı Ayarlanabilir Şekilde Üretilmiştir. Transparan Kumaş, Hafiftir, Esnektir, İçinizde Hissetmezsiniz. Gözenekli Yapısı Nedeniyle Terletmez.

Fantazi erkek iç giyim, fantazi erkek çamaşırları, bölümlerimizde oldukça idealı ürünlerimiz mevcuttur. Bayan iç giyim de olduğu kadar erkek çamaşırlarında da estetiğin ön plana çıktığını artık biliyoruz. Henüz Türkiye ‘de fantezi erkek ürünleri, yeni tanınıyor ve modelleri de yeni çoğalıyor, pek çok ülkede satışlarının yapıldığı fantezi erkek çamaşır modellerini, erkek, jockstrap, string, tanga, slip, boxer, alet çeşitlerini, her yerden ulaşamayacağınız modelleri, ünlü markaları, kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla sizlere sunuyor, keyifli alışverişler diliyoruz.

AybestModa ile hayallerinin peşinden git!
YAŞAMAK BİR SANATTIR . Yaşamınıza renk katın! 
Sıradan olmaktan çıkıp harika bir hediye alma zamanı! 
HAYAL GÜCÜNÜZÜ GELİŞTİRİN KİMLİĞİNİZİ SİZ BELİRLEYİN!

Süper seksi, dekolteli birçok marka ve ürünü çok özel fiyat ile bizde bulabilirsiniz.
  
Sağlık ve hijyen nedeniyle kullanılmış-denenmiş iç çamaşırları, mayo, bikini ile paketi açılmış veya hasar görmüş kargo tutanağı bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Siparişlerinizim İçeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Taşıyıcı firma çalışanları (kargo ve kurye elemanları) paket içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildir. Banka dökümlerinizde,  açıklama kısmı sadece Aybest Moda ibaresiyle gözükür.
 
Teşekkürler! 
Tekrar görüşebilmek ümidiyle sık sık uğramayı unutmayınız.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Seksi Transparan Yanları Bağçıklı String 44522 Erkek Slip, Seksi Transparan Yanları Bağçıklı String 44522, , AybestModa, bayan fantazi iç giyim, erkek iç giyim üzerine yeni ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Erkek Fantazi Slip -140522 Seksi Transparan Yanları Bağçıklı String 44522

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.